הפלה וסימנים מקדימים

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

25/08/2019 | 17:52 | מאת: נעמה

שלום ד"ר עמוס בר, 1. הריון שני, בת 35, הגעתי לשבוע 11+3, ואז הרגשתי כמו בועה שנפלטת לנרתיק ולחרדתי ראיתי כמו בועת סבון אדומה, בהמשך התפתח לדימום מאסיבי עד כפות רגליים. הגעתי למיון כשכולי מדממת נורא, ושם לא נצפה עובר. כאשר 24 שעות לפני נצפה עובר + דופק המתאים לשבוע ההריון, כאמור 11+3. איך זה ייתכן שבתוך יממה המצב מתהפך מהריון תקין לגמרי להפלה ?? 2. האם ייתכן שהעובר ממש יוצא בצורה "נוזלית" דמית ברובה ? 3. מאז תחילת ההריון היו כתמים (רבים) חומים חלקם במרקם סמיך וקוט'ג. האם כתמים בצבע זה מבשרים על הפלה קרבה ? - יום לפני ההפלה עלה חום ל 38, אך ביום ההפלה חום התייצב. האם יש לכך קשר להפלה ? האם ייתכן שזו "הפלה מזוהמת" ? תודה רבה !!

1 כן הפלה יכול להיות ארוע שמתרחש מהרגע להרגע 2. כן לעיתים כתמים חומים הם כלום ולעיתים רמז להפלה שמגיעה נקראים לכן הפלה מאיימת לא נשמע כמו הפלה מסוהמת

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון