שארית לאחר הפלה בכדורים

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

20/08/2019 | 18:22 | מאת: מירי

שלום הריון ראשון כימי, הריון שני שהפסיק להתפתח שבוע 6. לפני שבועיים עברתי הפלה בכדורי ציטוטק בערב התחיל דימום מסיבי וביצעו לי שאיבה במיון. יומיים לאחר מכן, בבדיקת סונאר נראתה שארית בגודל 14 מ״מ על 17 מ״מ. הרופא הנחה לחכות עד שיגמר דימום ולבדוק שוב לאחר שבועיים . לפני כיומיים נגמר הדימום. היום בבדיקת סונאר השארית נשארה באותו גודל. קיבלתי שוב כדורי ציטוטק ליומיים 2 כדורים ביום. שמעתי שאחרי שבועיים הכדורים האלה כבר לא משפיעים. האם לקחת אותם או לבקש היסטרוסקופיה כירורגית? מה הסיכויים שיצא עם כדורים סיבוב שני ומה הסיכויים להצלחה של היסטרוסקופיה? אני רוצה לנסות להרות שוב עוד כחודשיים שלוש. אודה לעזרתך. נורא חוששת

20/08/2019 | 18:29 | מאת: מירי

שכחתי לציין השארית בגודל 14 ממ על 16

לא משנה את התשובה

לא לעשות כלום לחכות ולעשות בדיקה אחרי ווסת אם תהיה אז שארית לעשות היסטרוסקופיה סיכוי גבוה שהכל יצא

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון