גרידה וכניסה להריון התייעצות

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

16/08/2019 | 19:26 | מאת: דריה

שלום דוקטור. עברתי לפני כמה ימים גרידה בשבוע 15 עקב הפסקת התפתחות (עובר התאים לשבוע 13). איני מקבלת מחזור בכלל ונכנסת להריון עם סיוע של גונאל. מתי ניתן לנסות להיכנס שוב להריון (כאמור אני לא מקבלת וסת) בנוסף אציין שזו הפלה שניה שלי (הקודמת הייתה בשבוע 5-הבטא לא עלתה מעל 100). אשמח לחוות דעתך האם נדרש בבירור מעמיק. אציין שיש לי ילד בבית בן שנה. תןדה רבה.

הפלה ראשונה זה הריון כימי חסר משמעות מצד שני הפלה שב 13-16 פחות שכיחה ולעיתים למרות שזה ארוע בודד אנחנו שוקלים בירור שלא היינו עושים בשבוע 8 למשל תתיעצי ברופא שלך שמכירפא אותך ואת כל הסיפור

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון