שארית שלושה ימים לאחר הפלה בכדורים

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

08/08/2019 | 16:13 | מאת: אלה

דוקטור קודם כל תודה על המענה, אתה עוזר כאן לאלפי נשים. ביום שני ביצעתי הפלה בציטוטק ע״י 4 כדורים, הריון שלא התפתח, שבוע 6. עדיין קיים דימום חלש והתכווצויות בבטן תחתונה. היום בסונאר הודגמה שארית בגודל 13*17 מ״מ הבנתי שאם אלך עם זה מעל חודשיים זה יכול ליצור הדבקויות. חוץ ממעקב סונאר מה ניתן עוד לעשות? נורא מודאגת

יש הבדל בין כמה ימים אחרי וחודשיים בעיקרון בודקים אחרי הווסת הראשונה ולרוב השאריות יוצאות

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון