הפלה בשבוע 12 בציטוטק וכאבים

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

08/08/2019 | 08:52 | מאת: ס..

היי עברתי הפלה תרופתית בשבוע 12 לאחר שנצפה שק היריון עם קוטב עוברי קטן ללא דופק בכלל(חשוב לי לציין שהיה דופק בשבוע 7) אני 3 שבועות אחרי ההפלה ויש לי כאבי באיזור הרחם והשחלות ,באתי לביקורת הרופאה אמרה שיש לי ציסטות ב2 השחלות . רציתי לדעת האם זה תקין הכאבים או שזה מהציסטות . והאם זה קשור לקיום יחסי מין שנעשו מיד לאחר שהדימום פסק . אשמח לתשובה

רק מי שבודק יכול לשער ממה הכאב דרך אינטרנט לא ניתן להעריך כאב תדברי עם הרופאה שלך

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון