הפלה עצמונית עובר חי

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

05/08/2019 | 23:57 | מאת: לילך

אתמול עברתי הפלה טבעית בבית. סבלתי מצירים מספר שעות בבית (לא הבנתי שבכך מדובר) ובסופם נולדה עוברית יפה בת 14+4 שבועות. היא הייתה חיה עדיין, הזיזה ידיים, רגליים ואצבעות, פתחה וסגרה את הפה, וראיתי את הלב שלה פועם. ליטפתי אותה בעדינות ונפרדתי.. היא חיה בידיי מספר דקות.. ניסיתי לחפש באינטרנט מידע או חוויות של נשים שעברו משהו דומה ולא מצאתי. עד כמה זה שכיח לאבד הריון של עובר חי? מדוע זה קורה? האם הסיבות שונות מאבדן הריון כשהעובר מת? אשמח לעזרה, לילך

אכן חוויה קשה נפשית מצד שני פיזית לפחות נשמע שכל ההריון נפל ואינך צריכה גרידה לעיתים קורה כך שהגוף פולט שק הריון שלם ואז בעצם יוצא עובר חי ברוב המקרים העובר מת קודם לכן לגבי החוויה הנפשית לא אוכל לעזור לך למרבה הצער את חייבת לפנות לרופא שלך ולברר מה קרה ולמה אם ניתן למצוא סיבה (ולרוב לא מוצאים)

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון