ירידה בבטא לאחר הפלה וכניסה מחדש להריון

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

01/07/2019 | 08:11 | מאת: רותם

שלום, בתאריך 24 למאי עברתי הפלה באמצעות כדורים מכיוון שההריון לא התפתח, שבוע 8 שק ללא עובר. בתאריך 19.6 קיבלתי ווסת רגילה ללא שינוי חריג. ב25.6 ביצעתי בדיקת בטא שהיתה 5.0 ביצעתי בדיקה נוספת בתאריך 30.6 שהראתה 4.0 השאלה שלי האם אני צריכה להמתין שהבטא תתאפס ואראה אפס בבדיקות דם או שאפשר כבר להתחיל לנסות להרות שוב? מעבר לכך אשמח לקבל הסבר מפורט איך הבטא יורדת ללא דימום. מקווה מאוד שאקבל תשובה חיובית שאפשר לנסות להרות כדי לא לפספס את ימי הביוץ שיגיעו בקרוב. תודה רבה. המשך יום מקסים

לא מבין למה את ממשיכה בבדיקות ביטא מתחת ל 10 זה שלילי יכולה להרות

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון