זקוקה לעזרה: ועדה להפסקת הריון

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

19/06/2019 | 08:56 | מאת: נטלי

שלום ד"ר. אתה כותב באתר שלך: "ביצוע ההפלה אצלי אינו מצריך ביקור מיוחד בבית חולים לביצוע ועדה להפסקת הריון. אני אדאג להשגת אישור מיידי של הועדה לענייני הריון בבית חולים בו נבצע את הפעולה דקות מספר לפני הפעולה כך שמיד בתום הועדה יבוצע תהליך סיום ההריון ללא קשר לשיטה בה בחרת. " האם אני אצטרך להיות נוכחת בועדה או שתעזור לי ולא אצטרך לעבור את זה? דבר שני כיצד אפשר להבטיח את האישור שלהם? תודה ואשמח לתשובה מהירה

מעולם לא כתבתי "שאני אדאג" להשגת אישור מיידי של הועדה לענייני הריון אלא שהועדה נמצאת באותו בית חולים ומבוצעת ממש לפני ההליך מה שחוסך ביקור נפרד לועדה רק את ללא רופא או מלווה צריכה להיות נוכחת בועדה אי אפשר להבטיח זה הכל תלוי במצב שלך

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון