הריון שהפסיק להתפתח

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

11/06/2019 | 17:06 | מאת: מיכל

שלום רב,הריון מהחזרת עוברים מוקפאים הפסיק להתפתח בשבוע 5-6.יש שני שקי הריון בחלל הרחם ואין עדיין שום סימן להפלה טבעית למרות שציידו אותי בציטוטק מייד לאחר האבחנה.חלפו 4 שבועות מהאבחנה כך שאני בשבוע 10 כביכול.ביצעתי בדיקת בטא היום והיא עומדת על 21 אלף.מה הן האפשרויות העומדות לפניי?

אם הציטוטק לא עובד צריך יהיה לשקול עם הרופא שלך שאיבת תוכן הרחם

12/06/2019 | 00:53 | מאת: מיכל

תודה על המענה.לא לקחתי ציטוטק אלא חיכיתי לדימום ולהפלה טבעית אבל זה לא קורה. איך מתבצע הריקון הניתוחי במיקרה כזה? בהרדמה חלקית או מלאה?מה היית ממליץ?

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון