בטא המון זמן לאחר הפלה.

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

10/06/2019 | 13:32 | מאת: רחלי

שלום, קודם כל תודה על המענה לכולן פה, זה לא מובן מאליו. כבר כתבתי לך בעבר על כך שביצעתי גרידה בשבוע 8, לאחר אי-התפתחות(בסוף מרץ). כחודש לאחר ההפלה (סוף אפריל) הבטא שלי היתה עדיין מעל 1000 ומאז אני במעקבים. בus לא מצאו כלום, בתוך או מחוץ לרחם. עד עכשיו הייתה ירידה איטית ומתמדת של בין 50 ל100 בכל שבוע. השבוע, אחרי שהגעתי כבר ל500, היו לי מעט כאבים בצד ימין ודימום קל מאוד שהפסיק אחרי יום. והיום ביצעתי שוב בדיקת בטא, והבטא עלתה מחדש ל700. אני מאוד מתוסכלת כבר מלחכות שתרד כדי לנסות שוב, ועכשיו אני גם לא רואה את זה קורה באופק. אשמח לדעת מה אפשר לעשות? או מה יכולה להיות הסיבה למצב כזה?

קשה לענות דרך האינטרנט יש שם באיזה שהוא מקום רקמת הריון קטנטנה תמשיכי במעקבים כולל מעקבי רופא ונקווה שזה ימשיל לרדת מעצבן אבל אין מה לעשות

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון