בטא לאחר הפלה ודימומים חוזרים

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

03/05/2019 | 12:29 | מאת: דנית ב.ד

שלום רב ב18.4 עקב מחזור מוזר" נבדקתי וגיליתי שאני בהריון .. לפי החישוב שבוע 4/5 נשלחתי למיון לבדיקה בדיקת בטא ראשונה הראתה 71 כמובן ללא שק או ממצא אחר בזמן זה היתי כבר בדימומים שנמשכו 6 ימים.. ועד ה28 לאפריל דיממתי בעוצמות שונות. עשיתי בדיקת בטא נוספת 3 ימים לאחר מכן שירדה ל 26 מאז לא עשיתי בדיקה נוספת . היום פחות משבוע אחרי שהפסיקו הדימומים. שוב החל דימום חדש הנראה כמו מחזור שאלתי: האם בטא 26 היא מספיק נמוכה כדי להבין שזה הריון שלא צלח ? והאם צריך בדיקה נוספת שאלתי השנייה היא בהנחה שהסתיימה ההפלה והיו 5 ימים ללא דימומים וכעת שוב דימום .. האם הגיוני שזה מחזור ? אודה לתשובתך חשוב לציין שעברתי ניתוח כריתת מחיצה 80 אחוז מחלל הרחם לפני 8 חודשים מאז היו מחזורים סדירים ותקינים למעט החודשיים האחרונים שהיו איחורים שנעו ביו 4 ל7 ימים

עברת הריון כימי. זו לא ווסת. היא תגיע אחרי 6 שב ליתר בטחון תעשי ביטא הוסף שנראה שירד לשלילי

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון