היריון אחרי שתי הפלות

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

02/05/2019 | 10:58 | מאת: ענת

אני אחרי שתי הפלות בשבוע 7-8 הפלה אחת היה עובר ללא דופק הפלה שנייה התחילה טבעי ושתי ההפלות הסתיימו בגרידה עשינו בדיקות לקרישיות דם, גנטיות ואולטרסאונד תלת מימד לרחם והכל יצא תקין עכשיו אני בהריון שוב, לוקחת פרוגסטרון ואספירין בשבוע 5 התחיל לי דימום קל עם קצת הפרשות (דימום חום אדמדם) הרופא ראה שהכל תקין אחרי כמה ימים בדקנו שוב ונצפה עובר ודופק אבל עדיין יש דימום ממש קל שנמשך מדי פעם במהלך היום מיותר להגיד שאני בחרדה ומפחדת על ההיריון מה יכול לגרום לדימום? מה הסיכוי להיריון תקין?

מבין את החרדות שלך אבל אין יותר מה לעשות מעבר למה שאת כבר עושה אם יש דופק ואין דמם כבד הסיכוי להמשך הריון טוב

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון