ביטא אחרי הפלה עם ציטוטק

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

30/04/2019 | 15:00 | מאת: גיגי

אני 11 ימים אחרי הפלה על ידי ציטוטק .( ההפלה היתה בשבוע 9 בהריון ,שק ריק מתאים לשבוע 6 ).לפני שבוע ב us אמרו הפלה שלמה ,שארית מעטה מאוד מאוד .עכשיו הדימום כמעט הסתיים .השאלה שלי עשיתי בדיקה לביטא היום ויצא לי 700 . האם זה מדאיג , הרי זה ערך גבוה אחרי 11 יומ מההפלה וכמעט אין דימום ???מתי היא תתאפס ?

זה בסדר אם ראו רחם ריקה אז כנראה שהכל בסדר תעשי ביטא עוד שבוע. אמור לרדת אם לא ירד משמעותית תפני להבדק שנית

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון