הריון אחרי הפלה תרופתית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

29/04/2019 | 18:10 | מאת: אנונימוס

שלום דוקטור, לפני כמספר ימים עברתי הפלה תרופתית (בשבוע שעבר מפיג׳ין ואתמול ציטוטק). יש לי תור לאולטרסאונד בשבוע בא בכדי לוודא שעבר תקין. במידה והכל יהיה תקין, ואני כן מעוניינת להכנס מחדש להריון - מה עליי לבדוק? כמה זמן עליי להמתין? האם עליי לבצע בדיקות דם טרם הניסיונת? תודה רבה!

לא מבין עשית הפסקת הריון ועכשיו את רוצה הריון? קצת לא הגיוני יכולה להרות במיידי

02/05/2019 | 08:52 | מאת: אנונימוס

במקום לענות על שאלותיי הקונקרטיות מה עליי לבדוק טרם כניסה להריון בחרת לשפוט את מעשיי ולכתוב שאינם הגיוניים. בתור רופא, ועוד רופא שמתעסק בתחומים כה רגישים הייתי מצפה לקצת יותר רגישות.

02/05/2019 | 12:55 | מאת: אנונימוס

נתונים קרים: שק בגודל ארבעה וחצי סנטימטר, בלי עובר, בלי שק חלמון, שק ריק לגמרי

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון