וסת לאחר הפלה בציטוטק

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

06/04/2019 | 20:20 | מאת: עדי

שלום, כיוון שאין פורום רק לענייני מחזור וזה קשור להפלה אנסה את מזלי כאן. לאחר הפלה נדחית בשבוע 11 עובר מתאים לשבוע 9 עם הפסקת דופק. ההפלה נעשה בחודש ינואר עם ציטוטק ועברה בהצלחה עם שארית של 8 ממ ללא ממצאים של הריון, מאז קיבלתי וסת פעם אחת וכרגע אני באיחור של הוסת השניה. איחור של 10 ימים עם 2 בדיקות ביתיות שליליות. האם יתכן איחור כזה לאחר הפלה (כשכבר היתה וסת כאמור) או שעליי לבצע בדיקת דם או אולטראסאונד ליתר בטחון? יש לציין שניסינו להכנס שוב ולכן זה אפשרי אך לא סביר בגלל תאריכים לא תואמים של יחסים לביוץ

זה לא קשור להפלה שעברת ולכן לא מענינו של פורום זה מצטער

11/04/2019 | 20:25 | מאת: עדי

אז האמת שזה כן קשור,תשובתך אינה מתחשבת ואינה מקצועית. חבל...

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון