שתי הפלות רצופות , הפלה נדחת

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

04/04/2019 | 07:51 | מאת: יעלי

שלום קודם כל ברור לי שזה פורום אינטרנטי ולא המקום לקבל ייעוץ רפואי, וכמובן אתחיל בברוק אצל הרופאים בקרוב אבל רציתי לשאול ואולי לקבל תמיכה בינתיים אני בת 34, ללא ילדים לפני שנה נכנסנו להריון לא מתוכנן והחלטנו להשאיר אותו נצפה דופק בשבוע 7, ובשבוע 11 הגעתי למיון נשים עם דימום לדני וכאבים, הובחנה הפלה נדחת 9+11 לפני כחודשיים תיכננו הריון יזום, נכנסתי להריון ממש בקלות, נצפה דופק בשבוע שש, אבל הרופא אמרה ששק ההריון קצת קטן עשיתי אולטרסאונד בשבוע 8+4, ולא נצפה דופק העובר אובחן כ8+2 בשתי הפעמים עברתי גרדה ואני לחוצה אני יודעת שאני נקלטת מהר ואני יודעת שבשתי הפעמים נצפה דופק והעובר הפסיק להתפתח סביב שבוע 8 אני לחוצה שיש בעיות רציניות שמונעות התפתחות של העובר למרות שקליטה המהירה וההשרשה ההתחלתית אשמח לשמוע פרוגנוזה להמשך או כל עיצה 🙏🙏

קודם כל לרוב זה מקרי לחלוטין שנית כדאי לשקול בירור דרך הרופא המטפל של קרישיות יתר אם זה תקין ואין חשד למום ברחם באולטראסאונד הייתי פשוט מנסה שוב בהצלחה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון