הריון שכנראה מתפתח לא תקין

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

10/03/2019 | 19:46 | מאת: זוהרית

היי.. אני נמצאת היום בשבוע 6+1 להריון גיליתי את ההריון בבדיקת דם כאשר הבטא הייתה 36.80 לאחר 3-4 ימים ביצעתי שוב בדיקת בטא לוודא שהבטא עולה בצורה תקינה ואכן כך היא עלתה ל228 לאחר 3-4 ימים נוספים בדקתי שוב והיא כבר עלתה ל1067 (כל זה מאחר והיה לי הריון כימי לראשונה בחיי עם בטא שעלתה וירדה) היום הלכתי לבצע אולטרסאונד אצל רופאת נשים והיא לא ראתה שק , הופנתי למיון נשים ושם הרופא צפה בשק לא כל כך תקין אבל היה בו חלבון ומשהו שדומה לעובד ללא דופק כך הוא טען.. בנוסף ערכו לי בדיקת דם וגילו שהבטא ירדה מ1067 לכמות של 250.. אני אובדת עצות אשמח לקבל מענה והדרכה!!

למרבה הצער נראה שגם הריון זה למרות העליה היפה של הביטא בהתחלה אינו הריון תקין תחזרי על הבדיקה עוד יומיים

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון