שאריות לאחר הפלה טבעית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

17/02/2019 | 13:34 | מאת: מאיה

ד"ר שלום, עברתי הפלה לפני כשבועיים. קיבלתי ציטוטק( 3כדורים)לאחר עשרה ימים הלכתי לבדיקת אולטרסאונד ואמרו לי שנשארה חתיכה בגודל 23x11x20. לפני כ 3 ימים קיבלתי מנה נוספת(3 כדורים). ביום הראשון היתה חתיכה קטנה שירדה ואתמול גם הפרשה קטנה. מאתמול הפסקתי לדמם ויש רק קצת הפרשות חומות מידי פעם. האם זה נורמאלי שהדימום מפסיק? יכול להיות שנשארה עוד חתיכה ואין דימום? ביום שישי אני הולכת לביקורת נוספת לראות מה המצב. מה עושים במקרה שעדיין נשארה חתיכה? האם כדאי לחכות עד למחזור או לעשות היסטרוסקופיה ניתוחית? אשמח לעזרתך, אני בחו"ל וממש בלחץ מהמצב. תודה מראש!!

לרוב מחכים לראות מה יהיה אחרי ווסת ראשונה אם ממש גדול יש מקום לשקול היסטרוסקופיה קודם

20/02/2019 | 20:30 | מאת: מאיה

מזה ממצא גדול? האם מה שתיארתי לך נחשב לגדול או האם זה משהו שניתן לחכות גם למחזור?

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון