קבלת מחזור פעמיים באותו חודש אחרי הפלה באמצעות כדורים

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

12/02/2019 | 14:49 | מאת: אנונימית

האם זה הגיוני לקבל פעמיים בזמן כל כך קצר מחזור? זאת אומרת, קיבלתי מחזור עברו שבועיים הלכתי למקווה, ויום אחרי המקווה קיבלתי שוב.

קשה לי להבין למה את מתכוונת. בחודש אחרי הפלה יש לעיתים דמם לא סדיר. הכל בצהרי שבדקו וראו שהכל יצא והרחם ללא שאריות

17/02/2019 | 11:46 | מאת: אנונימית

הרחם התנקה והכל תקין. קיבלתי מחזור אחרי חודש + עברו שבועיים, הלכתי למקווה ויום למחרת קיבלתי שוב מחזור. מקווה שזה יסתדר. לא הגיוני לקבל פעמיים באותו חודש, יום אחרי המקווה.

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון