כאבי בטן 5 ימים אחרי גרידה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

10/02/2019 | 23:12 | מאת: יעל35

שלום רב! עברתי גרידה בשבוע 12 אחרי שלעובר נמצא דופק. הגרידה נמשכה כשעה מאחר ולטענת הרופאה היה הרבה מה להוציא מחלל הרחם. יום אחרי הגרידה לא חשתי בכאב... והיה מעט דימום. יומיים אחרי הגרידה עד היום כבר 5 ימים שאני סובלת מכאב בטן, מעין כיווצים ובטן רגישה מאוד! אחרי ארוחה כבדה הבטן מאוד כואבת לי. מאוד רגישה . אשמח לחוות דעתך

קשה לענות מצד אחד זה תקין אך מצד שני לא הייתי בהפלה ושעה זה מוגזם מאד אז איני יודע מה היה שם וגם תלוי בדרגת הכאב. כדאי להיוועץ ברופא אם כאב חזק

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון