הפסקת הריון יזומה בפעם השניה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

10/02/2019 | 07:29 | מאת: מאיה

שלום, לפני 7 חודשים עברתי הפלה יזומה באמצעות כדורים. כעט נכנסתי להריון שוב. יש לציין כי יש לי ולבן זוגי רצון לילד אך אני לא נמצאת כרגע במצב נפשי שאני מרגישה שנכון לי להיות כרגע בהריון. בהריון הקודם היו לי מחשבות קשות ואף אובדניות. אני נמצאת בטיפול אך חשבתי שיקח לי זמן להכנס להריון נוסף וזה קרה מוקדם מהצפוי. אני חושבת לבצע הפסקת הריון אבל מפחדת שיהיו לכך השלכות על כניסה להריון בעתיד. אני בת 35, בריאה. האם ביצוע הפסקת הריון בפעם השנייה עלול לפגוע בסיכויי להכנס להריון בעתיד? הפלה באמצעות כדורים ולא גרידה. תודה מראש על תשובתך.

כל הפלה יש בה סיכון אם כי קטן ביותר. הפלה שניה לא מעלה סיכון במיוחד שהפלה ראשונה הייתה בכדורים. לגבי צורת הסיום תלוי בך ברצונך ובחוויה שלך מה הפלה הקודמת

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון