הריון לאחר הפלה תרופתית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

31/01/2019 | 10:57 | מאת: חיילת

עברתי הפלה תרופתית לפני ארבעה שבועות , הדימום החליש בצורה משמעותית . קיימתי יחסי מין עם בשבוע שעבר (עם קונדום אך יש הרגשה מלחיצה שלא צלח) ומאז (יום למחרת) נוספו הפרשות צמיגיות בעלות ריח טרם קיבלתי ווסת.. האם אפשרי שנכנסתי להריון נוסף בתקופה זו?

כן יכול להיות למרות שאם היה קונדום ולא נקרע הסכוי קטן ההפרשה עם ריח אחרי יחסים אין לה קשר להפלה או להריון חדש זה לרוב חוסר איזון של חיידקי הנרתיק ומצריך אנטיביוטיקה לנרתיק

03/02/2019 | 21:04 | מאת: חיילת

כרגע יש דימום קטן אחרי שהייתה הפסקה של הדימום למשך שבוע. יש אפשרות לדעת האם הדימום הוא שאריות של הפלה או כבר ווסת?

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון