הפלה בציטוטק בשבוע 12

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

31/01/2019 | 10:52 | מאת: סיגל

שלום רב אני 4 וחצי שבועות אחרי הפלה בשבוע 12 והעובר מתאים לשבוע 8 ללא דופק, קיבלתי 2 מנות של ציטוטק . השק הריון יצא בשלמותו, עשיתי בדיקת US אחרי 4 שבועות מההפלה בבדיקת US רירית הרחם 24 ס"מ תוכן לא סדיר אקוגניות מעורבת, זרימות ערות ובדיקת דם בטא 149 ואין לי כרגע דימום האם יש צורך לחכות עד למחזור או יש צורך בהתערבות רפואית ? זה לא מסוכן לחכות כ"כ הרבה זמן עם תוכן ברחם? תודה מראש

זה שיש שאריות ויתכן ותזדקקי לפנוי אך הייתי מחכה כבר לווסת ובודק אחריה ומחליט. כל זה בתנאי שהביטא יורדת ומתאפסת אחרת צריך להתערב

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון