שאלה לגבי הפלה טבעית בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

24/01/2019 | 18:25 | מאת: Yael

לאחר בדיקת הריון ביתית חיובית הגעתי לרופא ככל הנראה בשבוע 4 או 5. לאחר בדיקת אולטרסאונד לא נראה הריון הפנה לשתי בדיקות דם באחת בטא 700 בשנייה בטא 450 ביניהם החל דימום הרופא הפנה שוב למעקב אחרי הבטא בבדיקות דם עד להתאפסות. במידה ואין ירידה הנחה לגשת למיון מחשש להריון חוץ רחמי. אני מבינה שמדובר בהפלה טבעית אך האם במצב כזה אין צורך בהתערבות רפואית? איך אדע שאכן הרחם נקייה? הרופא אמר לחזור רק אחרי המחזור הבא.

נשמע כמו הריון כימי. תעקבי אחרי הביטא כמו שנאמר לך עד התאפסות. הרופא צודק אם מתערב אין צורך רפואי יכולה להבדק אחרי הווסת הבאה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון