ממצא אקוגוני לאחר הריון כימי

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

16/01/2019 | 16:58 | מאת: יעל

שלום דוקטור פונה אליך שנית. תודה מראש על מענה. הווסת האחרונה 5.12 בשבוע ארבע + 6 הריון כימי. לאחר הדימום (ווסת?) הגעתי לבצע אולטרסאונד אגן. ויש ממצא חריג: נתוני רחם: בדופן אחורי של חלל ממצא אקוגוני בקוטר 6 מ״מ המקב זרימות בדופלר. הרופא מניח שזה שארית. שאלתי האם זה יכול לצאת לבד עם ווסת הבאה/אחת אחריה ואני מניחה שכרגע עדיף לא לנסות להרות?

16/01/2019 | 17:01 | מאת: יעל

שכחתי לציין הבטא היום 2.5, שבוע שעבר 30. והאם מותר לקיים יחסי מין. תודה

זה שלילי

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון