מחזור מאוד ארוך לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

24/12/2018 | 19:57 | מאת: טלי

לפני חודשיים עברתי הפלה עם ציטוטק שעברה בסדר לפי בדיקה אצל הרופא.הוא אמר שיש מעט לכלוך שיצא במחזור הבא. כעבור חודש בערך קיבלתי מחזור ועד היום אני מדממת... דימום בינוני. כאשר התייעצתי עם הרופא באתר הוא נתן לי מרשם לכדורי דופסטון אך כבר 5 ימים והדימום לא נפסק. הוא ביקש שאסיים את הכדורים ואחרי שיגיע המחזור אגש אליו להיבדק. מה לדעתך הסיבה לדימום האלו? האם זה תקין? תודה

דימום ראשון אחרי הפלה תמיד הרבה וארוך. לא הייתי לוקח כלום ורק מחכה

23/04/2022 | 10:50 | מאת: רותם

ב29.3 קיבלתי 4 ציטוטק דרך הנרתיק וב30.3 עברתי הפלה שלוותה עם דלקת ואנטיביוטיקה לשבוע. ב18.4 , שבועיים וחצי אחרי , התחלתי לדמם מסיבי, אדום, היו גם קרישי דם,5 פדים כמעט כל יום. המחזורים שלי הרגילים הם כל 21, אך הרופאה אמרה שהמחזור לאחר הפלה צריך להיות 4-6 שבועות אחרי. האם זה תקין? להלחץ? מיון? לחכות שבוע לרופאת משפחה?

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון