חודש אחרי הפלה עם שאריות

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

26/11/2018 | 07:42 | מאת: מירי

שלום, לפני חודש עשיתי הפלה בציטוטק ואחרי בדיקה נשאר לי שארית של 18מ״מ והרופא אמר שזה יצא כבר במחזור ולא נותנים מנה שניה לשארית כזאת! אתמול חודש בדיוק אחרי הפלה הייתי בבדיקת מעקב והרופא ראה שארית בתוך הרחם של 20מ״מ ואמר לי לעשות דחוף היסטוגרפיה. רציתי לדעת האם אני יכולה לבקש שיתנו לי שוב ציטוטק בשלב כזה?

26/11/2018 | 13:08 | מאת: מירי

בטא של היום יצא לי 20

אין הגיון לעוד ציטוטק. הייתי ממתין ונבדק אחרי ווסת ואם עדיין תשאר כזו רירית אז לעשות היסטרוסקופיה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון