הפלה אחרי ציטוטק ..........

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

18/11/2018 | 21:34 | מאת: מור

שלום, בשבוע 8 עברתי הפלה עם 4 כדורי ציטוטק בנרתיק עקב הריון שאינו מתפתח. היה לי שק הריון ריק ללא חלמון וללא עובר בגודל 6×10 מ"מ. אחרי יומיים וחצי של דימומים יצא לי ביום השלישי משהו גדול עשוי דם ורקמות לבנות באורך של כ8 ס"מ על 2. סליחה על התאור תחושה כמו קקי שיצא לאט מהנרתיק. מה זה? האם תקין? ציפיתי לשק בגודל סנטימטר... מצורפת תמונה לבעלי לב חזק תודה

זה לא משנה מה זה. אחרי ציטוטק צריך בדיקת רופא לודא שהכל יצא. פני לבדיקה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון