הפלה בציטוטק עם כאבים

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

01/11/2018 | 15:09 | מאת: מירי

שלום, **קצת ארוך.. ביום רביעי שבוע שעבר עברתי הפלה עם ציטוטק 400מק״ג מתחת ללשון חזרתי אחרי יומיים לביקורת הרופא אמר שהשק נפלט ונשאר שאריות 18מ״מ ולא נתן לי מנה נוספת כי טען שזה יצא כבר במחזור. ומיום ראשון השבוע התחילו כאבים ממש חזקים ברחם במיוחד בצד שמאל,כאבי נרתיק ולחץ בפי הטבעת הולכים וחוזרים במשך כל היום כולל בלילה . ביום ראשון הלכתי לבדיקת רופא ואמר שהכול תקין והשארית אמורה לצאת תוך 2-3 ימים אני עדיין סובלת מכאבים. מציינת שיש לי עדיין דימום רציתי לדעת אם אומרים להיות כאבים כאלה?? תודה

יכולים להיות ונשמע לי הגיוני שאם הוא לא מצא ממצא חריג שהוא צודק וצריך לחכות. בכל מקרה כאבים זה לא לאינטרנט רק לבדיקת רופא

26/11/2018 | 07:45 | מאת: מירי

שלום, לפני חודש עשיתי הפלה בציטוטק ואחרי בדיקה נשאר לי שארית של 18מ״מ והרופא אמר שזה יצא כבר במחזור ולא נותנים מנה שניה לשארית כזאת! אתמול חודש בדיוק אחרי הפלה הייתי בבדיקת מעקב והרופא ראה שארית בתוך הרחם של 20מ״מ ואמר לי לעשות דחוף היסטוגרפיה. רציתי לדעת האם אני יכולה לבקש שיתנו לי שוב ציטוטק בשלב כזה?

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון