אחרי הפלה עם ציטוטק בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

25/09/2018 | 19:39 | מאת: ח

שלום רב, אני בת 28, עברתי הפלה באמצעות כדורים בשבוע 5.6. שלושה חודשים לאחר מכן נצפה עדיין שארית עם זרימת דם בגודל 15 ממ, הרופא המליץ על בדיקה טרום החלטה לגבי גרידה, האם יתכן שהשאריות יצאו במחזור באופן טבעי ולא אצטרך גרידה ? והאם אני יכולה להיכנס להריון כעת במצב הזה של הרחם? ( הבטא ירדה תחת 5) אשמח לתשובה תודה רבה

את יכולה להכנס להריון אבל הממצא יכול להפריע ולכן מומלץ להסירו לא הגרידה אלא בהיסטרוסקופיה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון