הפלה עם ציטוטק שבוע5

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

02/09/2018 | 09:09 | מאת: תפוזינה

שלום, עברתי הפלה עם ציטוטק בשבוע 5. נטלתי את הכדורים לפני יומיים. היו מעט עאבים ודימום אבל לא ממש דימום קשה. עברו יומיים מאז ועוד לא ראיתי או הרגשתי שמשהו יצא. (פעם שעברה שעשיתי הפלה כזו לפני שנה בשבוע 6, משהו ״נפל״ לשירותים בצורת שבלול). אני מודאגת שלא ראיתי או נרגשתי שום דבר אלא רק דימום רגיל. נקבע לי תור רק לעוד שבועיים, אך אולי אני צריכה ליטול עוד מנת ציטוטק? (נטלתי את הכדורים ביום שישי האחרון)

את צודקת שבועיים זה הרבה הייתי עושה us כעת בימים הקרובים רק לודא ששק ההריון איננו ולא צריך מנה נוספת לעיתים קרובות הכל בסדר גם כשאין כמעט דמם

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון