לאחר הפלה בכדורים (שבוע 7-8)

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

20/08/2018 | 17:57 | מאת: אוריאן

לפני חודש בדיוק עברתי הפלה בכדורים בבית חולים. לפני כשבוע עשו לי בדיקת us בה ראו שאריות תוכן 23 מ״מ והרופא החליט לתת עוד 4 ציטוטק וגינאלי. היום שוב ניגשתי לבדיקת us בה ראו שאריון תוכן 20 מ״מ, והחליטו לבצע בעוד שבועיים מהיום בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית. עדיין יש דימומים קלים, והבדיקה תתקיים רק בתחילת ספטמבר. שאלתי היא, האם יש ממה להילחץ? איך אפשר לבצע ריקון התוכן טבעית ללא התערבות כירוגית? האם אקבל מחזור במהלך השבועיים הקרובים/טם בכלל אדע שזה מחזור ולא דימומים בעקבות הציטוטק הנוסף שנתנו? אשמח לעזרתך

מנסיוני כמו שקרה ציטוטק נוסף לא עוזר. רצוי לחכות לווסת ואם הממצא לא יצא בווסת אז חייבת היסטרוסקופיה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון