האם עדיין צריך להיות בטא?

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

03/08/2018 | 09:48 | מאת: דנה

שלום רב. ב-18.7 עברתי גרידה בשבוע שביעי בגלל הפסקת דופק. לפני יומיים עשיתי בדיקה ביתית שיצאה חיובית ואתמול בטא שיצא 129. לא קיבלתי עדיין מחזור ואחרי הגרידה היה לי יומיים דימום חזק ומאז עד עכשיו יש לי כתמים בהירים חומים שבאים ונעלמים. כמה ימים לפני הגרידה קיימתי יחסי מין לא מוגנים ומאז לא. (עשיתי עוד בדיקה היום בבדיקה הראשונה לפני יומיים יצא פס חלש והיום פס חזק) האם זה יכול להיות הריון?זה נורמלי או שזה יכול להיות שאריות? תודה מראש

אם הביטא תהיה בעליה משמעותית אז זה כנראה הריון חדש קשה כרגע לפי בדיקה בודדת ומבלי לבדוק אותך לתת לך תשובה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון