הריון לאחר הפלה טבעית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

04/05/2018 | 10:53 | מאת: הריון לאחר הפלה טבעית

היי, עברתי הפלה טבעית ב20.3.18 שהתחילה בדימומים כבדים, סיימו את זה בגרידה ב22.3.18, הבטא התאפסה אחרי כארבעה שבועות, עברו כבר שישיה שבועות, מחזור עדין לא הגיע, רציתי לדעת מה נכון לעשות? איך אני אדע אם אני מבייצת, איך אני אדע מתי לנסות להיכנס להריון? ושאלת מיליון הדולר, האם לנסות להיכנס עכשיו או רק אחרי קבלת המחזור הבא

הווסת תגיע לרוב עוד שבוע שבועיים אם לא תגיע תדברי עם הרופא מותר להרות מייד אחרי הווסת

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון