ריקון הרחם לאחר הפלה נדחית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

23/04/2018 | 15:11 | מאת: ענבל

שלום, קיבלתי שני סבבי ציטוטק בהפרש של שבוע בעקבות הריון שלא התפתח החל משבוע 5. בסבב הראשון השק יצא במלואו אך נותרו שאריות. הרופא אמר שהכמות קטנה וחבל לעשות גרידה ולכן עשינו אתמול את הסבב הנוסף. הבעיה שקיבלתי את הכדורים אתמול בבוקר (דרך הפה) ולמרות שיש לי התכווצויות לא ירד עדיין דם בכלל... האם זה אומר שהכדורים פשוט לא עבדו? יש סיכוי שהרחם עוד יתרוקן אם אין דימום בכלל או שכדאי לחזור לרופא לקבל מנה נוספת? הבטא אתמול בבוקר לפני קבלת התרופה עמד על 250 תודה

אם שק ההריון יצא ו רירית לא עוברת 15 מ״מ אין מה להתעקש. רק לחכות בסבלנות ו להבדק אחרי הווסת עוד 6 שב ולראות אם הכל יצא. עד אז לא להתערב. אבל הרופא שרואה מה יש הוא יחליט

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון