עובר ללא דופק - 3.5 שבועות

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

23/04/2018 | 01:14 | מאת: אני

לפני 3.5 שבועות בבדיקת אולטרסאונד ראשונה נצפה עובר ללא דופק. לאחר מס בדיקות חוזרות נקבע שאכן אין שינוי והופנתי לגרידה. נבדקתי הבוקר במיון. נקבע תור לגרידה לעוד שבוע ויום. האם אין צורך בפעולה דחופה יותר? מקריאה באינטרנט שומעת על חשש מזיהום כבר אחרי שבועיים.. תודה!

23/04/2018 | 01:15 | מאת: אני

שכחתי לציין שבוע הריון- כרגע תחילת שבוע תשע. העובר תואם שבוע 5.6

לא אין סכנה לזיהום. זה קשה נפשית אין ספק אבל אין סכנה כזו אם תחכי עוד קצת

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון