ירידת בטא בשבוע 6 אשמח לייעוץ

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

19/03/2018 | 12:00 | מאת: ספיר

שלום, רציתי לשאול אני בשבוע 6 הבטא שלי בכמה בדיקות האחרונות עולה ומכפילה את עצמה.היה לי חשד להריון מחוץ לרחם בנוסף להריון שבתוך הרחם החשד נשלל ואין משהו מחוץ לרחם, יש שק הריון רק ברחם!אבל היום הבטא קצת ירדה מ40,000 ל35,000 אמרו לי לחכות להפלה דרך כדור האם זה לא תקין? ובאמת צריך להפיל? או שהבטא יכולה לעלות שוב?

לירידה הביטא אין משמעות. מה שקובע אם צריך הפלה זה רק. אולטראסאונד שיראה אם ההריון מתפתח כראוי או לא

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון