הפלה בעזרת כדורים שלא הצליחה ב100%

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

20/02/2018 | 18:33 | מאת: ליאור

שלום לפני כשבועים עברתי הפלה בעזרת כדורים חזרתי היום לפגישה אצל הרופא להפתעתי הרופא אמר לי שיש עדין חלקים ברחם שהם צרכים לרדת לבד אבל הפסיק לי כבר הדימום ומחזור צריכה לקבל 4 לחודש אבל הזמין אותי לפגישה חוזרת ב6 לחודש השאלה שלי האם הרחם יתנקה לבד או שהצטרך לקחת שוב כדורים??? והאם מותר לי לקיים יחסי מין או לחכות לסוף הטיפול? תודה רבה ד"ר.

קשה לענות מאחר ולא ראיתי את תמונת ה us. כנראה שהשארית קטנה והרופא בצדק החליט לחכות. רוב הסיכויים שבווסת שתגיע אחרי בערך 6 שב הרחם תתנקה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון