הריון לא מתוכנן והדרך להפסקתו

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

10/02/2018 | 16:26 | מאת: עינת

שלום, רציתי לשאול לגבי הפסקת הריון. יש לנו שלושה ילדים (הקטן בן 8 חודשים) ובטעות נכנסתי להריון וגיליתי זאת בבדיקה ביתית טרם האיחור במחזור. אנו מעוניינים לבצע הפסקת הריון. המחזור אמור להגיע עוד 8 ימים (תאריך הווסת האחרונה היה 21.1.18) .. מה הפרוצדורה הכי מומלצת במקרה שלנו? האם ניתן לעשות זאת עם כדורים? אודה לתשובתך...תודה רבה.

11/02/2018 | 11:26 | מאת: עדי

היי אני לא ד''ר אבל אוכל לענות לך על השאלה.. בעיקרון לזוגות נשואים אין אפשרות לסיים הריון בהיותו תקין. אם את רוצה לסיים את ההריון את תצטרכי לגשת לגניקולוג פרטי אשר מבצע פעולות כירורגיות ושם יאשרו זאת ותצטרכי לשלם.

הכי מומלץ זה להשאיר את ההריון וללדת ואם לא יכולה אז פני לרופא את בהריון צעיר והכל מתאים לך הפלה בכדורים בוודאי בשלב כה מוקדם יעילה מאד

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון