הפלה טבעית לאחר הפלה מלאכותית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

09/02/2018 | 08:15 | מאת: ליאת

היי, לפני כחצי שנה בערך עברתי הפלה מיוזמתי בגרידה. לאחר שלושה חודשים נכנסתי שוב להריון וההריון כביכול לא התפתח והייתי צריכה להוריד.. ( כדורים) השאלה מה גרם לזה לא להתפתח? ההפלה הקודמת? מפחיד שבמידה וארצה להכנס להריון נוסף אחווה את אותו הדבר. שאלה נוספת.. 2 הפלות אחת בגרידה אחת בכדורים. האם הסטטיסטיקה של מישהי שעברה 2 הפלות ויותר ( 40-45% בעיות בהריון הבא) נחשב גם להפלה הכדורים? או שמדברים רק על הפלה בגרידה או כל פעולה פולשנית. בבקשה חייבת תשובות לשאלות. מודה לך מאוד ד''ר

09/02/2018 | 17:36 | מאת: ליאתת.

הכוונה לכך שלא ילדתי עדיין ונאמר באינטרנט כי מישהי שעוברת 2 הפלות ויותר סביר להניח שההריונות הבאים (40-45%) יכשלו .

מצטער אין שום קשר בין מה שאת כותבת למציאות הפלה אחת יזומה ואחת שלא התפתחה אז מה הדרמה??? הסיכוי להרות שוב הוא מעל 99% . את לא עברת 2 הפלות את עשית אחת ורק אחד נפל מעצמו

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון