אין דימום לאחר ציטוטק

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

27/12/2017 | 05:11 | מאת: חיה

שלום רב, לפני מספר ימים עברתי הפסקת הריון תרופתית עקב הריון לא רצוי. לאחר נטילת 2 טבליות ציטוטק היו לי כאבי בטן ממש קלים ובקושי דימום. אני דואגת כיון שהבנתי שהמצב צריך להיות שונה לגמרי. האם עליי לעשות משהו? נקבעה בדיקת אולטראסאונד לעוד שבועיים. האם לחכות לבדיקה? תודה רבה.

ביקורת אחרי שבועיים לטעמי זה יותר מדי לפי התיאור שלך. דברי עם הרופא אני בטוח שהוא יראה אותך בימים הקרובים

29/11/2018 | 12:52 | מאת: שחר

לקחתי ציטוטק יום שלישי. אכן היו דימומים חזקים אך יום רביעי נרגע והיום(חמישי) אין לי דימום ויש כאבים חזקים. האם הדימום יחזור?או שאני צריכה לקבוע תור לרופא?

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון