פוסטינור לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

03/12/2017 | 11:30 | מאת: אורה

שלום רב. עברתי לפני 10 ימים גרידה בשבוע 6. לאחר הגרידה לא היו כלל דימומים אלא יותר הכתמות והפרשות צמיגיות מעט. אתמול קיימנו יחסים לא מוגנים. האם מותר לקחת פוסטינור? עד כמה זמן לאחר קיום יחסים ניתן לקחת אותו והאם הדבר לא גורם לשיבושים כלשהם בגוף כלומר, האם נטילת פוסטינור בעצם תקדים לי את המחזור שהייתי אמורה לקבל לאחר הגרידה ?

אם עברת גרידה לפני 10 ימים אין סכוי ב 99% שאת מבייצת עכשיו ולא הייתי לוקח פוסטינור

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון