הפלה השאיבה וגרידה......

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

24/08/2017 | 20:54 | מאת: דנה

היי ד''ר. לפני כמה חודשים עשיתי הפלה ומאז אני מרגישה שצוואר הרחם מציק לי ומורגש ממש למטה..זה לא עובר ולא חוזר לקדמותו. איך אוכל לדעת אם הפלה גרמה לסיבוך כלשהו כי זה מפריע לי ביום יום. תודה .

הנזק היחידי לתואר הרחם שיכול להגרם בהפלה הוא פגיעה בחוזק הצואר בהריון הבא וגם זה נדיר מאד. אין שום דבר בצואר הרחם שיכול להפריע לך מספר חודשים אחרי הפלה. ומאיפה החלטת שזה המואר? אשה לא יכולה להבדיל בבעיה בצואר ובין בעיה אחרת בנרתיק. מציע לך להבדק

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון