גלולות פמינט לאחר הפלה בכדורים

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

21/08/2017 | 12:51 | מאת: מרלין

היי עברתי הפלה בכדורים, ולאחר 11 ימים התחלתי גלולות ״פמינט״ ולאחר 13 ימים אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין. הכול בהמלצתך* אני רוצה לדעת אם אני מוגנת בוודאות?

אכן אמרתי להתחיל אך לא אמרתי שאת מוגנת מיידית. את מוגנת רק אחרי שבוע!! מצד שני הסכוי להכנס להריון 13 יום אחרי הפלה אפשרי אל הוא כל כך אפסי שניתן לאמר בבטחון של 99.8% שזה בסדר ולא תהרי

22/08/2017 | 17:14 | מאת: מרלין

התכוונתי שקיימנו יחסי מין 13 ימים מאותו יום שהתחלתי לקחת את הגלולות אז עבר 24 ימים מיום ההפלה אז זה בסדר?

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון