הפלה תרופתית יעילה ?

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

31/07/2017 | 23:29 | מאת: גל

הפסקת הריון תרופתית שלום רב , היום בבוקר התחלתי הפסקת הריון בכדורים , לפי אולטרסאונד אני שבוע 6 וכמה ימים.. הרופאה שאלה אותי היום אם אני זוכרת מתי וסת אחרונה ואמרתי לה שקיבלתי ב11.6.17 היא ישר נלחצה ואמרה שגיל ההריון גדול מידי אם זה התאריך.. לא הייתי בטוחה ופשוט אמרתי לה שתלך לפי האולטרסאונד .. הגעתי הביתה אחרי שלקחתי שלושה כדורי מיפגין .. עברו 12 שעות ואין יותר מידי השפעה .. בדקתי גם ובוודאות אני קיבלתי ב11.6 כמו שזכרתי מה שאומר שעברו 50 יום מאז המחזור כשהכדורים יעילים עד 49 יום .. מחרותיים צריכה לחזור לקחת ציטוטק .. ושמעתי שזה כואב בטירוף .. לא רוצה לעבור את זה אם באמת ההריון גדול מידי ואפשר לסיים את זה בגרידה .. מה אתה אומר? האם לדעתך הכדורים ישפיעו ? או שעדיף כבר להמשיך טיפול כירורגי ? תודה רבה מראש!

באירופנ הכדור משמש להפלה עד שבועות מאוחרים יותר אז בטוח שזה יעיל גם ב 50 יום

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון