שאריות לאחר הפלה טבעית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

18/07/2017 | 09:21 | מאת: א

שלום עברתי הפלה בשבוע 8 הפלה טבעית ביום שישי לפני שבוע וחצי נעזרתי ב 4 כדורי ציטוטק שקיבלתי ביום שישי בערב עדין יש דימומים קטנים לסירוגין שלא נגמרים נבדקתי האולטראסאונד לא רואים שאריות הרירית הייתה 7 נבדקתי ביום רביעי שעבר האם ביום שישי יומיים אחרי הבדיקה יצא עוד איזה משהו כמו גוש בינוני ומאז הדימומים.פחתו באופן רציני ויש,ממש מעט מה עליי לעשות עכשיו האם אני יכולה להיות.אגוע שהכל נקי או אולי כדאי הסטרוסקופיה אבחנתית אשמח לעזרה

הכל נשמע מצויין. לא לדאוג לעשות אולטראסאונד אחרי הווסת הבאה שב 99% יהיה בסדר שום היסטרוסקופיה ושום דאגה!!!

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון