מנה נוספת של ציטוטק לשאריות, האם יבטל את הביוץ הקרב?

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

14/06/2017 | 12:04 | מאת: לילך

שלום, עברתי הפלה ב30.4 עקב חוסר דופק וקיבלתי 4 כדורים של ציטוטק. לאחר מכן היו לי שאריות בגודל 12 מ״מ ובגלל שהבטא הייתה הירידה הרופא אמר שנמתין לווסת עד שיתנקה . קיבלתי ווסת לאחר 5 שבועות והבדיקה שהייתה לפני יומיים הראתה שעדיין יש לי שאריות בעובי 3ממ. האם ניתן להיקלט להריון נוסף עקב השאריות ? אני קרובה מאוד לביוץ , אם יינתן לי מנה נוספת של ציטוטק האם זה יבטל לי את הביוץ ויחזיר אותי שבועיים אחורה כמו לתחילת הווסת ? או שכדאי לי להמתין לקבלת הווסת ולראות אולי זה יצא לבד? רוצה לציין מאוחר יותר ביום הבדעקה היה לי דימום נוסף, עם הכתמות חומות לאחר מכן. אשמח אם תוכל להשיב לי על כל השאלות . תודה!

14/06/2017 | 12:05 | מאת: לילך

בנוסף, יש לי תור לרופא רק ביום ראשון . האם זה משהו לזקוק לטיפול במיידי. אני נורא רוצה להיכנס להריון נוסף ואני ככל הנראה מבייצת בתחילת שבוע הבא. מה לעשות ?

צריך לבדוק אותך כדי לענות אבל בעיקרון לדעתי שארית של 3 מ"מ אינה משמעותית וגם לא תצא עם ציטוטק נוסף אחרי חודשיים לרוב לא צריך לעשות כלום ואם כבר עושים אז זה בהיסטרוסקופיה לכן כפי שהבנת אני חושב שציטוטק זה מיותר

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון