הפסקת דופק עוברי בשבוע 18

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

06/05/2017 | 23:09 | מאת: ענת

שלום רב בת 39 וחצי, אם לשלושה ההריונות בעבר תקינים לידות רגילות,ברחם דני שרירנים קטנים שלא יפריעו חהריוונות בעבר .לפני חמישה חודשים עברתי הפלה טבעית בשבוע 5 אחכ מיד נקלטתי להריון לאחר הווסת והכל היה תקין ,בשבוע 18 לא נצפה דופק העובר ועברתי הפלה נדחית ולאחר מכן גרידה ...היה ריח חריף מהרחם. התוצאות קרישיות תקינה,נתיחת עובר תקינה ונתגלה ברחם חיידק סטרטוקופ וילידר האם זה יכל להיות הגורם להפסקת הדופק העוברי? אני חוששת מהריןם נוסף וככ רוצה האם לבצע עוד בדיקות ? רצינו להכנס להריון בקרוב ואני חוששת ...האם חיידק כזה ג'אם לריח החריף ולמות העובר? תודה מראש על התשובה

קשה דרך אינטרנט לדעת את הבעיה מבלי לראות את כל הנתונים שלך. בכל מקרה רצוי גם לשקול האם יש מקום לבצע בירור קרישיות

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון