התייעצות לגבי כניסה להריון

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

09/03/2017 | 16:30 | מאת: אחת

שלום רב , בת 32, לפני שבועיים הריון כימי שהסתיים מאוד מהר( אחרי 3 ימי איחור) בטא התאפסה לחלוטין ובדיקת אולטרסאונד אצל רופא הראתה שהרחם נקי. מדובר בהריון כימי 2... ההריון הכימי הקודם היה לפני חצי שנה אני אמורה בימים הקרובים לבייץ ואני מתחבטת בשאלה האם יש צורך לחכות מחזור אחד לאחר ההפלה או שאין בעיה ואפשר לנסות להכנס להריון כבר עכשיו ? קראתי על כך שהסיבה שיש כאלה שטוענים שיש לחכות מחזור אחד זה על מנת שרירית הרחם תשתקם.... האם גם אחרי הריון כימי שלא הגיע בכלל לבטא שלדעתי מעל 50 גם יש צורך שהרירית תשתקם? גם זה לא ככ מובן לי רפואית הרי הרירית אמורה להתפרק כל מחזור ולהתחדש מחדש אז מה הסיבה שהיא צריכה שיקום? הדבר שהכי מפחיד אותי זה לחוות הפלה שלישית בגלל שלא חיכתי מחזור אחד לאחר הפלה.... אשמח לדעתך המקצועית... תודה....

הי קודם כל לא חווית הפלה. כי הריון כימי זו לא נפלה זה הריון כימי. אין גרידה ואין דום טראומה חוץ מהעובדה שאת ובעלך פוריים ומסוגלים לעשות ילד. אין צורך לחכות. עשי ילד במיידי בהצלחה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון