צריבה באזור הצלקת

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

26/05/2016 | 15:24 | מאת: אמא

שלום רב אני כשבעה שבועות אחרי ניתוח קיסרי רביעי. והכאבים כבר עברו. לפני יומים התחילה לי צריבה בצד ימין של הצלקת אין נפיחות או אודם . האם זה נורמלי? הרופאה שלי בדקה אותי לפני שבוע והכל היה תקין

31/05/2016 | 19:32 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, כאבים כאלה הם בהחלט סבירים ויכולים להופיע עד כשנה מהניתוח. כל עוד נבדקת על ידי רופאה ואין סימני זיהום, המשיכי לעקוב בלבד. כמובן שאם יש החמרה, אודם נפיחות חום מקומי או הפרשות מהפצע פני בבקשה לטיפול רפואי חוזר. מזל טוב, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים